poko06' Alıntı:
Frozen' Alıntı:
poko06' Alıntı:
Rom muhteşem. Kullanıyorum. Bazı sorunlar yaşadım;
1-Yalnız ana ekrana geri gelmek uzun sürüyor ve ayrıca bir anda arka ekran siyaha dönüyor 15-30 sn sonra tekrar normale dönüyor sonrasında tekrar tuş açmak için şekil girmek gerekiyor.
2- 360 securtiy veya cm security tarzı programlar yüklediğimde telefon aşırı ağırlaşıyor rom sapıtmaya başlıyor. Buna anlam veremedim.
Kontrol edebilirsen çok sevinirim. Emeğine yüreğine sağlık.
En çok beğendim özellik yakınlık sensörünün çalışması bu muhteşem olmuş.
yakın sürede fix bekliyoruz saygılar.
Zaten 360 security vs programlar telefonu en çok yoranlardan.İlk dediğinin sebebi ise buna benzer programlar yüklemek
Cevap için öncelikle çok teşekkür ederim. Şunu da denedim. Cihazda rom da sapıtmalar olunca Sıfırdan rom attım cihaza ve bu programları yüklemeden devam ettim 2 gün kadar fakat yine aynısı oluyor. ana ekrana gelirken ya çok geç geliyor yada arka plan kararıyor simgeler önde kalarak. Sonrasında kilit açma menüsüne geliyor. Sanki burada küçük bir sıkıntı var gibi duruyor. saygılar
Sıkıntı var ise telefon o romdan bıkmıştır
Romu değiştirin.Yine Samsung arayüzü istiyorsanız @"Asderdd" hocamımızın note 4 Romu var.Onu deneyebilirsiniz
Zati bir gün elimde patlayacak rom yiye yiye :rool: :rool: Biraz daha kullanalım bakem olmassa geçeriz note 4 e yakınlık sensörü çalışan her roma varım. Yapan kardeşimizin ellerine sağlık. Saygılarımla