İlk öncelikle romu geliştirenlere teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.Güzel bir rom...
Fakat her romda olduğu gibi bu romda da sorunlarvar.
Romda Bulunan Sorunlar;
+++En büyük sorunu Bluetooth... Birisi bana dosya gönderemiyor.Anca dosya uzantısını .mp3 yaparsa gönderebiliyor.Okul tabletlerindeki gibi blutooth sorunu var.Yazılımsal sorun olduğu belli fix gelmezse kötü durum....
+++Bir diğer büyuk sorun.Menüde uygulama simgeleri biraz büyuk...Biraz küçültseniz iyi olacak...
+++Konuda belirtildiğiz gibi youtube sorunlu
+++Yetersiz Türkçe dil desteği var.En bariz örneği dosya yöneticisidir.İsmi bile ingilizce... Dosyanın seçeneleri ingilizce yeniden adlandırdır falan denilen bölümler ingilizce.... Dosyaya tıklarken hangi modda açılsın diyor.text,pictuse,sound falan bunlarında Metin,Fotoğraf,Ses diye değiştirilmesi gerekli...Dosya yöneticisi olduğu gibi ingilizce el atılması şart...
+++Dosya yöneticisi sorunlu gibi bir klasore girip geri geldigimizde geride bulanan bolumu en baştan yüklüyor.Statabile kazanması lazım.Onun içinde uygulamarin fotografini gostermesin.Kullanışlı olur bence...
+++Bazı bölümlerdeki türkçe yazımlarda istenilen gibi değil.Misal Ayarlarda çoklu pencere yazılmış onun yerine Çoklu Pencere yazılsa iyi olur ve ayni sorun ayarların görünümü degistirdigimizde üst bolumde de bunun gibi yazım sorunları kullanıcı denilen Kullanıcı olsun bu gibi sorunlar var.Düzelirse göze daha çok hitap edecek ve romun kalitesini artıracak...
+++Menü bölümünün 3. sayfasında S Apps denilen klasör var o silinmiyor.
+++Bildirim ekranında S bulucu ve hızlı bağlantı bunlar var bunlar silinip.Yerine Uygulamalar ve Erişim Noktası Adları diye eklense daha iyi olacak bence tabi benim için iyi başkaları ne der bilemem
+++RAM VE HAFIZASI ORJİNALDEKİ GİBİ GÖSTERİYOR.General Discover a göre gösterilmesi gerekli bunun yoksa sahte izlenimi veriyor ama 4G iyi olmuş.
+++Klavyedeki titresim kapanmiyor.Yoksa ben mi kapatamadım ?
Bu sorunlar çözülse çok iyi olacak.Umarım en yakın zamanda bu sorunlar çözülür.Romu geliştiren arkadaşlar iyi ki varsınız.Sağolun.Saygılar