R
RomMaster
ufukzimmermann' Alıntı:kamera odaklama sorunu ne olacak ?
bi el atın
google kamera indir
bi el atın
TheRomMaster®' Alıntı:Dediğimi mi yaptın romu tekrar at demiştim
TheRomMaster®' Alıntı:@Eraybarca heroes izliyordum kusura bakma cevap veremedim
Alperen4242' Alıntı:@TheRomMaster®
Kardeş sen bu romu önceden yükledinmi nasıl? Kendi kendine uygulama yüklüyormu? Türkçe durumu nasıl yani kısaca stabil mi ? Bluetooth da sorun var mı?
Bir de s5 rom nasıl kullanan var mı yukarıdaki saydığım sorunlardan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
bi el atın
Eraybarca' Alıntı:Alperen4242' Alıntı:@TheRomMaster®
Kardeş sen bu romu önceden yükledinmi nasıl? Kendi kendine uygulama yüklüyormu? Türkçe durumu nasıl yani kısaca stabil mi ? Bluetooth da sorun var mı?
Bir de s5 rom nasıl kullanan var mı yukarıdaki saydığım sorunlardan var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Gayet stabil kullanmanı öneririm. S5'de kendi kendine uygulama yüklenmesinin sebebi gereksiz bir uygulamanin çalışmasıydi. Asderdd mesajlarda çözümünü belirtmişti
immortal__55' Alıntı:öncelikle yapan arkadaşlara çok teşekür ediyorum, discovery e toucwiz ancak bu kadar olur bu zamana kadar yüklediğim en iyi samsung romu, birde şu samsung klavye ve yeni saat uygulamasıolsa daha iyi olurdu onuda internetten apk sını bulup yükleriz,
daha önce discoveryim vardı sonra samsung e5 aldım e5 i de tavsiye ederim orta segmentde özellikle bataryası discoveryin iki katı gidiyor e5i hanım elimden aldı ama bu rom ile discoveryin e5 ten pek farkı kalmadı
discoveryde aslında bana yeterli bir telefon bataryası dışında
jole45' Alıntı:hayır bende alınıyor
ufukx63' Alıntı:jole45' Alıntı:hayır bende alınıyor
Nasıl Alıyorsun Güç açma ve kapatma tuşu ile mi ?
Birde Hoperlor sesi çok az kulaksız müzik sesi çok az yükseltiliyor mu ?
TheRomMaster®' Alıntı:ufukx63' Alıntı:jole45' Alıntı:hayır bende alınıyor
Nasıl Alıyorsun Güç açma ve kapatma tuşu ile mi ?
Birde Hoperlor sesi çok az kulaksız müzik sesi çok az yükseltiliyor mu ?
ekran görüntüsü yakalama normal discoverydeki gibi fakat biraz daha uzun basman gerek
ses yükseltmeye gelince ise dolby var fotrumda cwmden flashlarsın ayarını yaparsın canavar gibi ses çıkartır
TheRomMaster®' Alıntı:Teşekkürler