D
Darkqnez
Go here job thank you kanka
fahrettin' Alıntı:Valla bende ters sdcard1 telefon hafizasi su an
Darkqnez' Alıntı:Go here job thank you kanka
fahrettin' Alıntı:Valla bende ters sdcard1 telefon hafizasi su an
eyupmenevse' Alıntı:fahrettin' Alıntı:Valla bende ters sdcard1 telefon hafizasi su an
Saol rom eksikliklerini ekliyim v2 de hepsi çözülecektir
D4RKW00D' Alıntı:Hocam hala romdaysanız detaylı ss atabilirmisiniz?
Incredible™' Alıntı:Frozen' Alıntı:Eline sağlık vedat.Keşke jbde wifi adam gibi çalışsa da kullansam
Kitkatın etc/firmware klasörünü jb bir roma atmayı denesene bakalım ne olacak
Vedat degistirdikten sonra şimdi de simi görmüyor ama wifi sorunsuz çalışıyor.
Frozen' Alıntı:Vedat degistirdikten sonra şimdi de simi görmüyorama wifi sorunsuz çalışıyor.
caner1998283455' Alıntı:Ben suan Bu Turkdevs sayfasında dk bası rom deıstırırdım ama bu rom super olmus arada sorun lar var ınsallah onlara bır fıx paketı verırsınız mesala ornek olarak ana ekrana yanı bı klasör acınca klasor gecılerınde bır 2 defa gır cık yap ana sayfa durdu hatası alıorum bu bı ufak hata hatanın yanında en ıyı ozellıklerınden bahsedıyım bu rom nasıl dıye dusunenlere dıım bakın bu samsung romu na en yakını klavyesı olsun gelen arama ekranından tut bıldırım ayarlar felan ben sadece bu romu yapandan su kılıtlenme sesı varya aynısını kılıt acma sesınınde olmasını cok ıstıyorum bırde su klavye sesının de fıxını versenız super olucak beyler söyliyim rom süper
hatalar ve istediğim fixler
-kilit açma sesi
-klavye sesi
-ana sayfa durdu (klasör kasmasıt sonucu oluyor)
-kameradan galeri geçiş
-müzik çalarda oynatılıyor dan muzık lıstesıne gecışde kapanıyor tekrar gırınce muzık lıstesıne gecıs yapıyor
yardımcı olursanız sevınırım takıpdeyım sizi bekliyorm ....
halitatak' Alıntı:hocam ellerine sağlık ama galeride dokunmadan fotoğraf değiştirme olayı bende çalışmıyor sebebi ne olabilir
Incredible™' Alıntı:halitatak' Alıntı:hocam ellerine sağlık ama galeride dokunmadan fotoğraf değiştirme olayı bende çalışmıyor sebebi ne olabilir
elini daha yakından geçirmeyi dene