[ÇÖZÜLDÜ]
Sorunum çözülmüş olup en başta sorunumun sebebinin tespiti ve çözümü husunda değerli destek ve dökümanlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Uyguladığım çözümler aşağıda olup sorunu yaşayan aynı model telefonu kullananlar için uyguladığım çözüm önerilerin uygulanmasıyla çözüleceği, farklı model kullanan kullanıcıların sorunun nasıl çözüleceğine dair yol haritası çizebileceğini düşünüyorum.
(Aynı yazılımı tekradan kurulum) Önce 7.0 stock rom yüklendi.nvram warning err = 0x10 hatası alınınca aşağıdaki çözümler uygulandı (Oem unlock,Magisk,Nvram fix):
Vestel Venus V3 5580 Stock Rom İlk Bizde değil ama olsun geliştirme olarak ilk sırada yer alıyoruz :D TIKLA Official Vestel Romu
gsmturkey.net
Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz, Bu yazımızda android cihazların OEM kilidinin kaldırılmasıyla ilişkin olacak. Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Derleme numarasına birkaç defa hızlıca dokunun. Artık Geliştiricisiniz mesajını aldıktan sonra Ayarlar --> Sistem --> Gelişmiş --> Geliştirici...
bilisimkurdu.github.io
Cümleten Selamın Aleyküm Bu Anlatımda TWRP , Kingroot vs Olmadan Android Cihaza Magisk ile Nasıl Root Atılır Onu Anlatacağım Başlayalım. Yapacağınız İşlemlerden doğabilecek sorunlardan şahsım ve gsmturkey.net sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluk size aittir. Magisk Nedir:Tıkla Not:Bu...
gsmturkey.net
Merhaba Arkadaşlar , telefonunuza yazılım yüklerken yedek almadan yüklediyseniz nvdata silinecektir ve yazılım yüklediğinizda kablosuz da nwram diye bir işe yaramayan kullanıma engel olmayan ama göz çarpıcı bir ağ gözükecektir bunun çözümünü anlatacağım resimli bir şekilde . UYGULAMA LİNK ...
www.mobilkulup.com
Android için WIFI NVRAM FIXER [ROOT]1.0 indir.fix the problem wifi nvram warning err 0x10 at your phone (root required)
apkpure.com
Fakat sonuçsuz kalınca custom rom yüklenmesi için TWRP yüklendi:
ahududu.org is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, ahududu.org has it all. We hope you find what you are searching for!
ahududu.org
Yüklenen TWRP açılışta şifre isteyip telefon softbirck olunca 6.0 stock rom indirilip yüklendi. (Downgrade) Fakat telefon açılmadı. (Belki olabilir ümidi ile):
So if you have accidentally bricked your device then you can easily install Stock ROM on Vestel Venus V3 5580. Since Vestel Venus V3 5580 i
www.getdroidtips.com
Telefon açılmayınca ROM kurulumu için TWRP yüklendi:
Vestel Venus v3 5580 için portladım arkadaşlar forumdaki diğer twrpinin üst sürümüdür. Orjinal Scatter dosyası içindedir. SpFlash Tool ile yükleyin. NOT: Cihazınızda oluşacak hasarlardan veya brick durumundan sorumlu değilim. Bilmiyorsanız kurcalamayın :) Yazılım : Android 6.0 Sürüm : 3.2.1...
www.mobilkulup.com
TWRP ile Temizle -> Bütün seçenekler seçilerek temizlendi ve ROM,GAPPS indirilerek TWRP MTP ile telefonun dâhili hafızasına aktarıldı ve ROM ve GAPPS yüklendi.
ROM:
Evet Arkadaşlar Vestel Venus v3 5580 içim Lineage 13 portladım. 4G sorunsuz Rom : İndir Gapps : İndir
www.mobilkulup.com
drive.google.com
GAPPS:
Ben miui 9 kullanıyorum onda hiç sorun yok batarya bir günü kurtarıyor. Tavsiye ederim :)
www.mobilkulup.com
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.
androidfilehost.com
Telefon açıldıktan sonra nvram warning err = 0x10 hatasının çözümü için aşağıdaki çözüm uygulandı:
Merhaba Arkadaşlar , telefonunuza yazılım yüklerken yedek almadan yüklediyseniz nvdata silinecektir ve yazılım yüklediğinizda kablosuz da nwram diye bir işe yaramayan kullanıma engel olmayan ama göz çarpıcı bir ağ gözükecektir bunun çözümünü anlatacağım resimli bir şekilde . UYGULAMA LİNK ...
www.mobilkulup.com
Android için WIFI NVRAM FIXER [ROOT]1.0 indir.fix the problem wifi nvram warning err 0x10 at your phone (root required)
apkpure.com