Onurkaya607
Kayıtlı Üye
Merhaba, Vestel Venus 5070 modeline rom arıyorum! Portlamak için xaomi mi 4i uyarmı bir yardımcı olabilirmisiniz.
Gm 5 Plus romu 32 bit olduğu için uymaz.GM 5 plus romu port edebilirsin
Hangi romu port edebilirim ?Gm 5 Plus romu 32 bit olduğu için uymaz.
GM 4g msm8916 fakat benimki msm8939 ve ppı değerleri aynı değil uyar mı ?gm 4g den port edebilirsin.
616'danda portlanabilir. 615 ve 616 işlemcileri 410 tabanlı işlemciler. Rom vs. derlerken msm8916 kaynaklarını kullanırlar.GM 4g msm8916 fakat benimki msm8939 ve ppı değerleri aynı değil uyar mı ?
Peki ppı değeri önemli midir ?616'danda portlanabilir. 615 ve 616 işlemcileri 410 tabanlı işlemciler. Rom vs. derlerken msm8916 kaynaklarını kullanırlar.
Pek önemli değil Ben Snapdragon 616 cihazıma 410 dan portladım.Peki ppı değeri önemli midir ?
Port etmeyi öğrendim, GM 4G yi portlasam olur mu ? cihaz: Venüs V3 5070 SÜRÜM: 6.0.1 portlanacak rom sürümü: 7.1.1Pek önemli değil Ben Snapdragon 616 cihazıma 410 dan portladım.
Xiaomi Mi4i romları uyacaktır. Hem MM Hem LP. Aynı cihazı ben geliştirdim. CM13 portladım fakat paylaşım yapmadım.
MM ve LP kernel ile sadece MM ve LP port yapabilirsin
Snapdragonda mm kernel n boot edebiliyor.Xiaomi Mi4i romları uyacaktır. Hem MM Hem LP. Aynı cihazı ben geliştirdim. CM13 portladım fakat paylaşım yapmadım.
Source vs yok. Çok sıkııntı yaşar. Başlangıç için bunu bilmesi iyi olurSnapdragonda mm kernel n boot edebiliyor.
Aslında çok sıkıntı olmuyor.Source vs yok. Çok sıkııntı yaşar. Başlangıç için bunu bilmesi iyi olur
Rica etsem özelden veya upload yaptığın linki bana gönderirmisin ihtiyacım var da ?Xiaomi Mi4i romları uyacaktır. Hem MM Hem LP. Aynı cihazı ben geliştirdim. CM13 portladım fakat paylaşım yapmadım.