Incredible™' Alıntı:cihaz kesinlikle 64bit destekli, uygulamada sorun olabilir
asi' Alıntı:Incredible™' Alıntı:cihaz kesinlikle 64bit destekli, uygulamada sorun olabilir
he he general mobile 64 bit diye 32 bit telefon yutturmuş olmasın general mobile kadar sahtekar bir şirket görmedim bide telefonları çok dandik ben olsam general mobile 4g alacağıma samsung galaxy s2 bile alırım daha iyi o kadar yani
Rygebin' Alıntı:d@adakaya hocam haklı yazılımsal olarakta x86 dizimi gözükmekte cihaza custom rom kurarsanız x64 dizimi kullanabilirsiniz.
asi' Alıntı:Incredible™' Alıntı:cihaz kesinlikle 64bit destekli, uygulamada sorun olabilir
he he general mobile 64 bit diye 32 bit telefon yutturmuş olmasın general mobile kadar sahtekar bir şirket görmedim bide telefonları çok dandik ben olsam general mobile 4g alacağıma samsung galaxy s2 bile alırım daha iyi o kadar yani
Yazılımı google sağlar , ayrıca telefonumuzdan 3 adet ikiz telefon daha mevcut bu cihaz üstüne marka giydirme diyoruz. Şirketi suçlayacağınıza google'ın verdiği AOSP yazılımı suçlayın lütfen. Eğer cihaza Custom Rom atarsanız sadece X64 yazılımların çalıştığını görürsünüz.
asi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:d@adakaya hocam haklı yazılımsal olarakta x86 dizimi gözükmekte cihaza custom rom kurarsanız x64 dizimi kullanabilirsiniz.
Yazılımı google sağlar , ayrıca telefonumuzdan 3 adet ikiz telefon daha mevcut bu cihaz üstüne marka giydirme diyoruz. Şirketi suçlayacağınıza google'ın verdiği AOSP yazılımı suçlayın lütfen. Eğer cihaza Custom Rom atarsanız sadece X64 yazılımların çalıştığını görürsünüz.
bu şirket yüzünden 1168 tl zarara uğradım
Rygebin' Alıntı:asi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:d@adakaya hocam haklı yazılımsal olarakta x86 dizimi gözükmekte cihaza custom rom kurarsanız x64 dizimi kullanabilirsiniz.
Şirketin zararı size o beni ilgi alaka etmez. Bu da Custom Rom daki yazilim fotoğrafı.
asi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:asi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:d@adakaya hocam haklı yazılımsal olarakta x86 dizimi gözükmekte cihaza custom rom kurarsanız x64 dizimi kullanabilirsiniz.
asi' Alıntı:he he general mobile 64 bit diye 32 bit telefon yutturmuş olmasın general mobile kadar sahtekar bir şirket görmedim bide telefonları çok dandik ben olsam general mobile 4g alacağıma samsung galaxy s2 bile alırım daha iyi o kadar yani
Şirketin zararı size o beni ilgi alaka etmez. Bu da Custom Rom daki yazilim fotoğrafı.
adam gibi yazılım yapsınlar 64 bit telefona 32 bit yazılım ne alaka
-------------------------------------------------------------------------------------
general mobileyi haklı görüp GOOGLE yi suçlu gören arkadaşım nexus 5 niye 64 bit yazılım var bir telefonun içine general mobile girdimi dandik oluyor
-------------------------------------------------------------------------------------
ayrıca general mobile markalı telefonları almayın çünkü
1-kasmalar
2-dolanımsal sorunlar
3-yazılım sorunu
bu cihazlarda var amacım şirketi kötülemek değil ne halt olduğunu göstermek general mobile adam gibi telefon üretsin ki şirket hakkında olumlu eleştiriler yapıyım
Rygebin' Alıntı:asi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:asi' Alıntı:Rygebin' Alıntı:d@adakaya hocam haklı yazılımsal olarakta x86 dizimi gözükmekte cihaza custom rom kurarsanız x64 dizimi kullanabilirsiniz.
adam gibi yazılım yapsınlar 64 bit telefona 32 bit yazılım ne alaka
general mobileyi haklı görüp GOOGLE yi suçlu gören arkadaşım nexus 5 niye 64 bit yazılım var bir telefonun içine general mobile girdimi dandik oluyor
ayrıca general mobile markalı telefonları almayın çünkü
1-kasmalar
2-dolanımsal sorunlar
3-yazılım sorunu
bu cihazlarda var amacım şirketi kötülemek değil ne halt olduğunu göstermek general mobile adam gibi telefon üretsin ki şirket hakkında olumlu eleştiriler yapıyım
1- Google yazılımı veriyor ayrıca aynı yazılım Cherry Mobile firmasının G1 telefonu da aynı yazılımu kullanmakta ve o telefonda böyle gözükmekte ayrıca bir ikiz cihazda bulunmakta ona istivaden
2-Nexus cihazları Android One platformu gibi çok yeni bir ekosisteme sahip değil 7 yıllık bir proje ve yazılım ekibinden bahsetmeliyız bilmediğiniz konularda yorumlar yapmayın gidio birazo telefonlara da bakın, araştırın.
Azreel' Alıntı:Yav benim konuyu açma amacım tartışma kötüleme deildi konu oralara gitmiş her neyse custom ROM kurdum 64 bit oldu yanı sıkıntı yok
Ha birde adakaya arkadaşa teşekkür ederim donanımsal olmasında 32 bit yazılımsal olanı hallederiz yanı sıkıntı yazılımsal olsun
Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:Yav benim konuyu açma amacım tartışma kötüleme deildi konu oralara gitmiş her neyse custom ROM kurdum 64 bit oldu yanı sıkıntı yok
Ha birde adakaya arkadaşa teşekkür ederim donanımsal olmasında 32 bit yazılımsal olanı hallederiz yanı sıkıntı yazılımsal olsun
Ben sizi kötülemedim custom rom da olduğunu gösterdim arkadaşın konu hakkında fazla bilgisi olmadığı için açıkladım
FoggyFa' Alıntı:asi' Alıntı:Incredible™' Alıntı:cihaz kesinlikle 64bit destekli, uygulamada sorun olabilir
Snapdragon 410 64bitdir!
CPU-Z kullanın
Dursun bir kenarda lazım olur