ZerKunT' Alıntı:selamun aleykum beyler ya size şey soracaktım bende bi replika telefon var note 3 yanlız ben bunun android sürümünü yükseltmek istiyorumda mümkünmüdür vede sizde varmıdır kardeşlerim?
Tmp341' Alıntı:ZerKunT' Alıntı:selamun aleykum beyler ya size şey soracaktım bende bi replika telefon var note 3 yanlız ben bunun android sürümünü yükseltmek istiyorumda mümkünmüdür vede sizde varmıdır kardeşlerim?
Öncelikle telefonun mevcut android sürümü, sonrasında telefonun işlemci modeli falan lazım. Replika Note 3 demek Sarı Çizmeli Mehmet Ağa demekle aynı şey.
Kadirdroid' Alıntı:Cpu z indir herşey yazar.Zaten mtk'dır.Mtk rom portlama konusu forumda mevcuttur.
mrjack' Alıntı:Arm cortex A7 bildiğim kadarıyla mediatek mt6589 un kullandığı teknolojiydi büyük ihtimalle mt6589 dur senin cihaz
mrjack' Alıntı:Arm cortex A7 bildiğim kadarıyla mediatek mt6589 un kullandığı teknolojiydi büyük ihtimalle mt6589 dur senin cihaz
ZerKunT' Alıntı:Beyler yani portlasam olurmu vede şey asıl yapma nedenim Google playden uygulama oyun indirmiyor ama apk indiriyor yokmudur çaresi allah aşkına bi yardım edin