yeni geldim nubia camera deneme amacıyla yükledim apk olarak kurabilirsiniz güzel bir kamera uygulamasıdır :emoji_slight_smile:Konudaki içerik nubia camera portumu ? Yoksa 3. Parti full bir uygulamamı?
Port uygulama değilse konu silinecektir.
Ayrıca uygulamaya ait ekran görüntülerini de ekleyin.
direk romun içinden aldım stock apkdir full dememin sebebi camera özellikleridir playstorede yokturKonudaki içerik nubia camera portumu ? Yoksa 3. Parti full bir uygulamamı?
Port uygulama değilse konu silinecektir.
Ayrıca uygulamaya ait ekran görüntülerini de ekleyin.
en iyisiEline saglik baya detayli duruyor
hangi romdasınYalniz kurulmuuor tabi ki. Hata veriyor. Gm5+
Rrhangi romdasın
izileri ver uygalamalardan rr de çalışır
İzinler verili hocam. Buyuk ihtimal liblerle alakali. Kurduktan sonra acinca durdurulfu hatasi veriyor.izileri ver uygalamalardan rr de çalışır :emoji_slight_smile:
tabi nubia kamera önceden kullanmadığın için full (modlardır video kamera)Cihazdan alınma kamera uygulaması. Eline sağlık. Galiba arkadaş sekil görünsün diye full pack yazmış :emoji_grinning:
Tamam işte stock kamera değil mi? Full olması ücretli olması anlamına gelir. Yoksa neden modların açık ve kapalı sürümü olsun ki? Ayrıca birçok gereksiz izin istiyor güvenemedim.tabi nubia kamera önceden kullanmadığın için full (modlardır video kamera) :emoji_slight_smile:
evet güncelliycem7.1.2 de de kamera durduruldu hatası veriyor