osmanturkq
Kayıtlı Üye
Umarın konuyu yanlış yere açmamışımdır.
Firma kapanana kadar Cyanogenmod kullanıyordum firma kapandıktan sonra artık güncelleşmelerin gelmeyecek olması beni cihazın orjinal romunu yüklemeye itti Sonuç olarak gereksiz bir sürü uygulama ve kasma donma sorunları ile baş etmeye çalışıyorum.
Bu arada cihazım Samsung Galaxy S4 i9500
Birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim:
En önemli sorum Cİhazım Lineage os'u destekliyor mu bu cihaza yükleyebilir miyim ? (Samsung galaxy s4 i9500)
Güvenli midir?
Herhangi bir bug varmı (tehlikeli bir bug)
Hangi android tabanını baz alıyor android 6 android 7 vs (i9500 için)
Yükleme talimatları nedir.
Lineage os'un siteden hangisini indirmem gerekiyor s4 i9500 için birkaç dosya var int VzW LTE-A bunlardan hangisi yanlış olursa cihazı brik edebilirim diye korkuyorum siz deneyimlisiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Eskiden Cyanogenmod'un sitesinde Gaaps paketleri vardı onlara güvenip yükleyebiliyordum şuan lineage os un sayfasında gapps'ın güvenli indirme bağlantısı var mı ? ben göremedim
Gapps paketi güvenli midir?
Hangi recovery mod ile kurmam gerekiyor?
Kurmam gereken recovery mod'a güvenebilirmiyim ?
Teşekkür ederim.
Firma kapanana kadar Cyanogenmod kullanıyordum firma kapandıktan sonra artık güncelleşmelerin gelmeyecek olması beni cihazın orjinal romunu yüklemeye itti Sonuç olarak gereksiz bir sürü uygulama ve kasma donma sorunları ile baş etmeye çalışıyorum.
Bu arada cihazım Samsung Galaxy S4 i9500
Birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim:
En önemli sorum Cİhazım Lineage os'u destekliyor mu bu cihaza yükleyebilir miyim ? (Samsung galaxy s4 i9500)
Güvenli midir?
Herhangi bir bug varmı (tehlikeli bir bug)
Hangi android tabanını baz alıyor android 6 android 7 vs (i9500 için)
Yükleme talimatları nedir.
Lineage os'un siteden hangisini indirmem gerekiyor s4 i9500 için birkaç dosya var int VzW LTE-A bunlardan hangisi yanlış olursa cihazı brik edebilirim diye korkuyorum siz deneyimlisiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Eskiden Cyanogenmod'un sitesinde Gaaps paketleri vardı onlara güvenip yükleyebiliyordum şuan lineage os un sayfasında gapps'ın güvenli indirme bağlantısı var mı ? ben göremedim
Gapps paketi güvenli midir?
Hangi recovery mod ile kurmam gerekiyor?
Kurmam gereken recovery mod'a güvenebilirmiyim ?
Teşekkür ederim.