selamlar hesabımı artık kullanmıyorum kaldırılmasını istiyorum beyler
T TECHNOPOST Kayıtlı Üye 9 Tem 2022 #1 selamlar hesabımı artık kullanmıyorum kaldırılmasını istiyorum beyler
KARAHASAN7728 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Tem 2022 #3 TECHNOPOST' Alıntı: selamlar hesabımı artık kullanmıyorum kaldırılmasını istiyorum beyler Genişletmek için tıkla ... Hesabın silinmesi için konu açman gerekmiyordu,Forumda geri bildirim olarak söyleyebilirsin ama neyse
TECHNOPOST' Alıntı: selamlar hesabımı artık kullanmıyorum kaldırılmasını istiyorum beyler Genişletmek için tıkla ... Hesabın silinmesi için konu açman gerekmiyordu,Forumda geri bildirim olarak söyleyebilirsin ama neyse
T TECHNOPOST Kayıtlı Üye 11 Tem 2022 #4 KARAHASAN7728' Alıntı: Hesabın silinmesi için konu açman gerekmiyordu,Forumda geri bildirim olarak söyleyebilirsin ama neyse Genişletmek için tıkla ... KARAHASAN7728' Alıntı: Wes hesap kaldıracak zamanın varsa sil gitsin Genişletmek için tıkla ... Dönüş yapılmıyor hocam. Boşuna konu açmıyoruz.
KARAHASAN7728' Alıntı: Hesabın silinmesi için konu açman gerekmiyordu,Forumda geri bildirim olarak söyleyebilirsin ama neyse Genişletmek için tıkla ... KARAHASAN7728' Alıntı: Wes hesap kaldıracak zamanın varsa sil gitsin Genişletmek için tıkla ... Dönüş yapılmıyor hocam. Boşuna konu açmıyoruz.