Arkadaşlar ne yaptiysam bağlanmadı internettrnde araştırdım sizce ne yapmaliyim
A aBouT Kayıtlı Üye 19 Nis 2015 #1 Arkadaşlar ne yaptiysam bağlanmadı internettrnde araştırdım sizce ne yapmaliyim
Captain Aktif Üye 19 Nis 2015 #2 RE: Google Olay Bağlantı Yok Freedom kullanıyorsan uygulamaya gir ve stop de ya da system/etc hosts dosyasını root explorerla sil eğer kullanmadıysan temiz bir rom kurulumu yap
RE: Google Olay Bağlantı Yok Freedom kullanıyorsan uygulamaya gir ve stop de ya da system/etc hosts dosyasını root explorerla sil eğer kullanmadıysan temiz bir rom kurulumu yap
A aBouT Kayıtlı Üye 19 Nis 2015 #3 RE: Google Olay Bağlantı Yok Evet freedomdan oldu sanırım sildim yine olmadı please waitten sonra attiydi zaten
RE: Google Olay Bağlantı Yok Evet freedomdan oldu sanırım sildim yine olmadı please waitten sonra attiydi zaten
S Snake 19 Nis 2015 #4 RE: Google Olay Bağlantı Yok Bunlar Bilinçsiz Yüklemeden Oluyor Uygulamanın Verildiği Yerde Yazılan Yazıları Okumuyosunuz Sadece Ne İşlev Gördüğnü Okuyup Yüklüyosunuz. Okuyun Oku... :bazuka:
RE: Google Olay Bağlantı Yok Bunlar Bilinçsiz Yüklemeden Oluyor Uygulamanın Verildiği Yerde Yazılan Yazıları Okumuyosunuz Sadece Ne İşlev Gördüğnü Okuyup Yüklüyosunuz. Okuyun Oku... :bazuka:
A aBouT Kayıtlı Üye 20 Nis 2015 #5 RE: Google Olay Bağlantı Yok Backup yaptım düzeldi aman bulasmayun