Şimdi kafa yaşamak derken genelde ergenler yüzünden dumur kafası yaşıyoruz. Yok anlama sorunum varmış. Örnek verdiğin linkte adam MTK işlemcili telefon lara yazılım yükleme nasıl yapılır diye başlıyor. Duru bir türkçe ile. :emoji_slight_smile:
Telefonun için üzüldüm, ama senin durumun için dahada üzüldüm.
Kusura bakma dostum ama gerçekten okumayı geçtim dinlemede de bir sıkıntı var. Yani senin anlayacağın sıkıntı tamamen cihaz ile alakalı, kısaca sen ne telefon nede benim için üzül. Sen kendine üzülsen yeridir. Adam o duru Türkçesi ile Gm lere yazılım atılabileceğini de söylüyor.
Ayrıca telefon servise gidip yenisi ile değişti.
Ergenler demişken, Gerçekten Dumur ediyorlar insanı. Bak işte bu konuda haklısın. Zaten millet olarak okumak ve araştırmaktan genel itibari ile aciz kalmışız. Gözümüzün önündeki yazıyı bile okumaya üşenip rastgele cevap yazar olduk maalesef.
[doublepost=1507132085,1507131363][/doublepost]Bizler burada ya kendi sıkıntılarımıza bir çare bulabilmek yada Sıkıntısı olan diğer arkadaşların sorunlarına çare üretebilmek adına bir şeyler yazıyoruz. Bence hiç kimse sırf sıkıntısı olan insanlara sözlü tacizde bulunmak ve insanları daha da çok sıkıntıya sokmak için bir şeyler yazmamalı. Varsa üretilebilecek bir çözüm yada bilinen bir bilgi paylaşılmalı. Bunun dışında sırf birilerine boş cevaplar verip karşısındakinin dalına basmak için ortalıkta dolaşan insanlarla ilgili Admin lerden gereğinin yapılmasını rica ediyorum.