Selam kardeşim öncelik sorun kulaklık girişinde şahse yapması orayı ince bir demir ile hafif demir kismini yukarı doğru kaldır düzelecektirMüzik dinleyeceğim zaman kulaklığı taktığımda müziği durduruyor,ekran parlaklığını kısıyor,artırıyor,sesi son seviyeye getiriyor,google uygulamasını açıp arama yapmaya çalışıyor. Sebebini bilen eden var mı ?
Daha çok sıkıntı yapmasın ?Se
Selam kardeşim öncelik sorun kulaklık girişinde şahse yapması orayı ince bir demir ile hafif demir kismini yukarı doğru kaldır düzelecektir
Fazla kaldirma hafif kaldir aynisi bende oldu düzelttim korkma cok değil az hafif igne yardımı ile hafif kaldir düzelir denendiOrijinal kulaklığı.
[doublepost=1489783168,1489783105][/doublepost]
Daha çok sıkıntı yapmasın ?
Teşekkürler. Sorun çözüldü.Fazla kaldirma hafif kaldir aynisi bende oldu düzelttim korkma cok değil az hafif igne yardımı ile hafif kaldir düzelir denendi
Benimkisi de bir an çözüldü şimdi tekrar yapıyor. Servise götüreceğim.Neresini kaldırıyor anlamadım ben de yaşıyorum bu sorunu fotoğraf atar mısınız şimdiden teşekkürler
rezil bir durum...Benimkisi de bir an çözüldü şimdi tekrar yapıyor. Servise götüreceğim.
ben ilk müzik dinlerken koşuya çıktığımda fark ettim. Jack cebimde sallanıyordu zehri etmişti o günü banadurduk yere niye yapıyorum ki :emoji_grinning: