ozgurktekin' Alıntı:Cihazınız hardbrick olmuş görünüyor. Cihaz hiç açılmıyor sanırım, PC'ye bağlayınca da 12 tane klasör açma penceresi geliyorsa, geçmiş olsun. Anakart değişimi gerekli
mustafag' Alıntı:Ya of ya kesinlikle hiç bir çözümü yok mu şimdi? Cihazın orj. recovery si geldi oradan bir şeyler yapabilir miyiz?
mustafag' Alıntı:Geldi orj recovery kardeş de ne yapıcağımı bilmiyorum
Hadi ya bi çözelim şu sorunu
Mamalama' Alıntı:mustafag' Alıntı:Geldi orj recovery kardeş de ne yapıcağımı bilmiyorum
Custom rom yuklemeyi dene.
mustafag' Alıntı:Mamalama' Alıntı:mustafag' Alıntı:Geldi orj recovery kardeş de ne yapıcağımı bilmiyorum
Custom rom yuklemeyi dene.
Wileyfox vardı onu yüklemeyi denedim aynı stock romdaki gibi hepsi fail dedi ve kapandı.
Tek sorun oem kilidi açılması. Zaten failin yanında device is locked yazıyor. Bunu çözsek sıkıntı kalkacak ama işte bunuu nasıl çözecez
mustafag' Alıntı:Ne diyecem adamlara. Telefonum kapalıydı açmaya çalıştım açılmadı sdfvdfbcfvd
mustafag' Alıntı:Saol bro çözemesek te çok yardımcı oldun
mustafag' Alıntı:Hocam ama ben telefonun açılmayacağını bilmiyordum ki oem kilidini açayım. Size özel mesaj göndermiştim ya siz de bana güncelleme dosyasını sd karta indirin ordan güncelleyin demiştiniz o uygulamayı yaptıktan sonra açılmadı telefon. Normalde CM 13 officialda general mobile yazıyordu açılırken. Güncellemeyi kurduktan sonra wileyfox's swift yazdı ve ekran kapandı. Recovery bile açılmıyordu. Sonra ben de bari stock rom kurayım dedim. Kuruluma başladım her şey succses dedi fakat en sonra navigationlu bir şey vardı o failed dedi ve telefon general mobile yazısında kaldı. Bu bana önceden de olmuştu. Oem kilidini açarak çözmüştüm. Yinde oem kilidini açarak çözeyim derken oem kilidini açmadı maalesef.