Bro senden bişey rica etsem antutu da romun kaç puan alıyor test eder misin
13000+Bro senden bişey rica etsem antutu da romun kaç puan alıyor test eder misin
13 k olduğuna emin misin o kadar düşük olamaz13000+
Dedimki 13k+13 k olduğuna emin misin o kadar düşük olamaz
Hayır anladım onu ama daha kesin bişey sordum çünkü 13 k çok düşük etab5 in almıcagi kadar aklımdaki soru işaretini gidermedi o anlamdaDedimki 13k+
yukleyebilecegim guvenli biryer varmi ?Kitkat surumu ustu lolipop veya marsmellow yukler sen kasmadan rahatca oynaya bilirsin iyi oyunlar
Türk devs sitesinde var oradan istedini seç yükle ama twrp 3.0yukleyebilecegim guvenli biryer varmi ?
Türk devs sitesinde var oradan istedini seç yükle ama twrp 3.0 üzeri olmaliyukleyebilecegim guvenli biryer varmi ?
iyi bir lollipop rom buldum onu deniycem ama tabletimin rootlu olmasi lazim mi ?Türk devs sitesinde var oradan istedini seç yükle ama twrp 3.0
üzeri olmali
[automerge]1552411191[/automerge]
Türk devs sitesinde var oradan istedini seç yükle ama twrp 3.0 üzeri olmali
Cihazda Google Play'de store varsa rootludur normalde e tab 5 perde play store yoktur sürümün kitkat ise rom 3.0 altıdır sakin yukleme ilk rom 3.0 üzeri yap ondan sonra lolipopu yükle rom yuklemessen hataverir ve çalışmaziyi bir lollipop rom buldum onu deniycem ama tabletimin rootlu olmasi lazim mi ?
benim e tab 5 mudure ait o yuzden normal tabletle ayni icinde mebin programlari olmadan geldi kitkat yuklu ve android surumu 6.0.1 yani hic root atmama gerek kalmadi ama zaten android surumum kitkat 6.0.1 ve yukliyecegim lolipop cidden brawl stars acmama yardim edicekmi eger edicekse direk kurayim mi romu ?Cihazda Google Play'de store varsa rootludur normalde e tab 5 perde play store yoktur sürümün kitkat ise rom 3.0 altıdır sakin yukleme ilk rom 3.0 üzeri yap ondan sonra lolipopu yükle rom yuklemessen hataverir ve çalışmaz
Lolipop ve marsmellowda açıyor bende marsmellow var şuan açıyorbenim e tab 5 mudure ait o yuzden normal tabletle ayni icinde mebin programlari olmadan geldi kitkat yuklu ve android surumu 6.0.1 yani hic root atmama gerek kalmadi ama zaten android surumum kitkat 6.0.1 ve yukliyecegim lolipop cidden brawl stars acmama yardim edicekmi eger edicekse direk kurayim mi romu ?
kendi romunun linkini atar misin ? onu kurayim direkLolipop ve marsmellowda açıyor bende marsmellow var şuan açıyor
eyw zoro kardesLink.TL - kısalt, paylaş ve kazan!
[automerge]1552414106[/automerge]
Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan!
[automerge]1552414179[/automerge]
İkisininde indir iyi oyunlar
simdi tam kurcakken kendimden bi emin olamadim tablete birsey yapmayayim nasil kurulcagiyla ilgili video varsa link birakir misin ? baka baka kurayim sıkıntı cikmasi isimi garantiye alayimÖnemli değil bi sıkıntı olursa şöyle yardımcı olim