SELAMIN ALEYKÜM ADMİN BENİM e tab 4 açılışta genaralmobil logosunun altında FASTBOOT MODE YAZISI ÇIKIYOR ben viprom yükledim önceden play store düzgün çalışmıyordu bende silip tekrar yüklemek istedim .... şu şekilde yüklüyorum once otg bağlayıp backuba girp usb diye işaretledim ve sonra otg çıkartıp telefona bağlayıp romu boot ladığım twrp dosyasının içerisine çıkardım ve tekrar tablete bağlayıp restore ettim rom yüklendi birincide ... ama kaldırdıktan sonrada aynı şeyi yaptım gene başarılı bi şekilde oldu ammma bu sefer açtığımda Fastboot mode dedi ve orda takılı kaldı ... bilgisayarım yok ne yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim lütfen ....Merhaba. Buraya bakın; [ANLATIM][FASTBOOT]ETAB4 FASTBOOT MODE'DEN KURTULMA
en kısa sürede yardımcı olursan gmailme me yolarçyabirsen sevinirim [email protected]SELAMIN ALEYKÜM ADMİN BENİM e tab 4 açılışta genaralmobil logosunun altında FASTBOOT MODE YAZISI ÇIKIYOR ben viprom yükledim önceden play store düzgün çalışmıyordu bende silip tekrar yüklemek istedim .... şu şekilde yüklüyorum once otg bağlayıp backuba girp usb diye işaretledim ve sonra otg çıkartıp telefona bağlayıp romu boot ladığım twrp dosyasının içerisine çıkardım ve tekrar tablete bağlayıp restore ettim rom yüklendi birincide ... ama kaldırdıktan sonrada aynı şeyi yaptım gene başarılı bi şekilde oldu ammma bu sefer açtığımda Fastboot mode dedi ve orda takılı kaldı ... bilgisayarım yok ne yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim lütfen ....