Herkese merhaba arkadaşlar ben Ata yaklaşık bir haftadır uğraştım ve çözdüm.
Neyse konumuza dönelim.
1- [6.0.1][STOCK][QFIL][DUAL] General Mobile Android One 4G MMB29K linke tıklayarak adımları uygulayın. BATARYAYI ÇIKARIN DİYOR ÇIKARMAYIN.
2- SES AÇMA VE KAPAMA İLE DEĞİL/ Önce USB yi bağlayın sonra aynı anda güç ve ses açma tuşuna basın. Sonra bilgisayar telefonu algılayacaktır.
3- LİNKTE ANLTILDIĞI GİBİ DEVAM EDİN VE MUTLU SON.
LİNKTEKİ KONUDAN DEĞİŞTİRDİKLERİM-------
- Bataryayı telefondan çıkarın. (ÇIKARMAYIN)
- !!!Telefonunuzun ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın!!! (GÜÇ VE SES AÇMA YA BASARAK AÇILACAK )
SONRA ANDROİD İŞARTETİ ÇIKACAK GÜÇ TUŞUNA BASARKEN SES AÇMAYA BASIN ORDAN WİPE ATIN ( WİPE BİRAZ UZUN SÜRÜYOR 10-15 DK) !!!!!!WİPE SIRASINDA SAKIN CİHAZI KAPATMAYIN!!!!
NOT: OLUŞACAK SORUNLARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİMDİR. ( OLUŞMAYACAK AMA )
NOT 2 : AYNI SORUN BENDE DE VARDI VE ŞUAN TELEFONUMU SORUNSUZ KULLANABİLİYORUM...
ARKADAŞLAR BİR TEŞEKKÜRÜ ZOR GÖRMEYİN.....
BİR HAFTADIR UĞRAŞIYORUM........
Neyse konumuza dönelim.
1- [6.0.1][STOCK][QFIL][DUAL] General Mobile Android One 4G MMB29K linke tıklayarak adımları uygulayın. BATARYAYI ÇIKARIN DİYOR ÇIKARMAYIN.
2- SES AÇMA VE KAPAMA İLE DEĞİL/ Önce USB yi bağlayın sonra aynı anda güç ve ses açma tuşuna basın. Sonra bilgisayar telefonu algılayacaktır.
3- LİNKTE ANLTILDIĞI GİBİ DEVAM EDİN VE MUTLU SON.
LİNKTEKİ KONUDAN DEĞİŞTİRDİKLERİM-------
- Bataryayı telefondan çıkarın. (ÇIKARMAYIN)
- !!!Telefonunuzun ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın!!! (GÜÇ VE SES AÇMA YA BASARAK AÇILACAK )
SONRA ANDROİD İŞARTETİ ÇIKACAK GÜÇ TUŞUNA BASARKEN SES AÇMAYA BASIN ORDAN WİPE ATIN ( WİPE BİRAZ UZUN SÜRÜYOR 10-15 DK) !!!!!!WİPE SIRASINDA SAKIN CİHAZI KAPATMAYIN!!!!
NOT: OLUŞACAK SORUNLARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİMDİR. ( OLUŞMAYACAK AMA )
NOT 2 : AYNI SORUN BENDE DE VARDI VE ŞUAN TELEFONUMU SORUNSUZ KULLANABİLİYORUM...
ARKADAŞLAR BİR TEŞEKKÜRÜ ZOR GÖRMEYİN.....
BİR HAFTADIR UĞRAŞIYORUM........
Moderatör tarafında düzenlendi: