Darkqnez' Alıntı:Cihazını uygun meta inf sp yazılımı için den boot img at system diye klasör oluştur ext unpacker ille system img açtığın system klasörüne çıkar zile flasla
Darkqnez' Alıntı:Cihazını uygun meta inf sp yazılımı için den boot img at system diye klasör oluştur ext unpacker ille system img açtığın system klasörüne çıkar zile flasla
FoggyFa' Alıntı:Burda yaziyor
http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-zip-rom-olusturma-jb-kk.html
Ancak Meta-İNF yi sen kendi cihazindan almalisin
FoggyFa' Alıntı:Mere romun icindeki meta inf yi al
Serdar43' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:Mere romun icindeki meta inf yi al
Fakat bu flashlana bilir olan rom amigo os o aosp farki olurmu ?
FoggyFa' Alıntı:Serdar43' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:Mere romun icindeki meta inf yi al
Pek zannetmem
Serdar43' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:Serdar43' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:Mere romun icindeki meta inf yi al
Pek zannetmem
Özür dilerim pek bilgim yok ama şöyle yapsam bizim stock rom var cwmden flashlanabilir amigo os onunkini alsam olurmu ?
Orochi™' Alıntı:Gmd 2 mini stock v5916 surumunun metasini kullanin.
Serdar43' Alıntı:@"Orochi™" Status 6 hatası gitti fakat Boot Logosunda Kalıyor Ne Yapmalıyım
Incredible™' Alıntı:Serdar43' Alıntı:@"Orochi™" Status 6 hatası gitti fakat Boot Logosunda Kalıyor Ne Yapmalıyım
Lütfen flood yapmayın, tekrarında uyarı puanı alırsınız
Serdar43' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Serdar43' Alıntı:@"Orochi™" Status 6 hatası gitti fakat Boot Logosunda Kalıyor Ne Yapmalıyım
Lütfen flood yapmayın, tekrarında uyarı puanı alırsınız
flood benim bildigim sekilde ayni yaziyi tekrar yazmaktir. fakat oyle birsey göremiyorum