NostaleGamer
Kayıtlı Üye
Beyler pek anlamadığım için toplu dokınmatik kitinden yapamadım allah rızası için bir videolu anlatım yapabilitmi biri
Kardes konu dokunmatik olunca kimse cevap yazmaz. Kendilerinkini duzeltince milleti takmıyolar
kardes bir suru var hangisini indircezNe alakası var şimdi?Herşey doğru ve harfi harfine yazılmış.Siz beceremeyip gelip burda "kimse yardım etmiyor kendilerine yapıyorlar!" gibi saçma cümleler kuruyorsunuz.Sorunlarınız pc-driver-visuall c++ uygulamala sorunları bunları değiştirip deneyebilirsiniz.Çok zor birşey değil hani.
kardes bir suru var hangisini indircez
Kardes gene 0x2 hatasi aldim rica ediyorum yapan arkadasa ulasamadim bi yardim edinKonuda tek link mevcut.
Kardes hepsi tamam ama kalibrasyona girdigimizde. Sys/falan/filan yaziyor o dosyayi bulamiyorDriverlerin kurulumu? Visual c++ paketlerin kurulu mu ?
Stock roma dönüp programı çalıştır.Sonra istediğin romu atarsın.
Butun panel modellerinde 0x2 hatasi veriyor nasil ogrenebilirim panelmodelimi ?
Siteyi tam olarak bilmiyorum fakat asderdd e ulasabilirmisin sys klasöründe nasıl degisiklik yapabilirizKonuyu yapan kişiyi buraya etiketleyebilirsin.
Kardes pc ile cok aram iyi degil biraz ayrintili anlatirmisinpcye adb kurulumu yapıp
cmd 'den
Kod:adb shell "ls -la /sys/dev-info_digitizer"
komutunu verip çıktıyı buraya yazın.