Bende bulamadım. Malesefemir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
Yüz tanima kilidi Gapps paketi ile birlikte geliyor
Celuk' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
Gelmiyor ama isterseniz benim telefonun yüz tanima kilidini veririm
nasıl yükleyebiliriz?svncibrahim' Alıntı:Celuk' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
Gelmiyor ama isterseniz benim telefonun yüz tanima kilidini veririm
Pico ve Nano hariç diğer tüm paketlerde FaceUnlock uygulması geliyor
Celuk' Alıntı:@"svncibrahim" bizimki pico
svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
00akikoko' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
Evet gapps in içinde var ve yükleniyo fakat ayarlarda falan çıkmıyo
svncibrahim' Alıntı:00akikoko' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
Peki Apk yüklü gözüküyormu
svncibrahim' Alıntı:00akikoko' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:00akikoko' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
Kardeşim ben de aynı şey oldu ayarlarda çıkmıyo apk yüklü mü derken anlamadım neyden bahsettin?
svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:00akikoko' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:Yüz tanima kilidi Gapps paketi ile birlikte geliyor
Kardeşim ben de aynı şey oldu ayarlarda çıkmıyo apk yüklü mü derken anlamadım neyden bahsettin?
Uygulamalar bölümünda yüz tanımma kilidi veya Güvenilir yüz gibi bir uygulama yüklümü ?
Anladim.emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:00akikoko' Alıntı:Evet gapps in içinde var ve yükleniyo fakat ayarlarda falan çıkmıyo
Uygulamalar bölümünda yüz tanımma kilidi veya Güvenilir yüz gibi bir uygulama yüklümü ?
Hayır yüklü değil.
svncibrahim' Alıntı:Anladim.emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:Peki Apk yüklü gözüküyormu
Hayır yüklü değil.
Merak etmetin Tatil bitince recoveryden flashlanan bir paket hazırlarım
emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:Anladim.emir1606' Alıntı:svncibrahim' Alıntı:emir1606' Alıntı:Kardeşim ben de aynı şey oldu ayarlarda çıkmıyo apk yüklü mü derken anlamadım neyden bahsettin?
Hayır yüklü değil.
Merak etmetin Tatil bitince recoveryden flashlanan bir paket hazırlarım
İnşallah. Sorunumla ilgililendiğin için teşekkür ederim
nacih' Alıntı:flashlayınca nasıl yüz tanıma kilidini aktif edicez
denedim bu çalışmıyor
http://www.solidfiles.com/d/7b73686868/
mavi like butonunun altındaki direct download link e tıklayın
bu linktekini indirip twrp den flashlayın
ayarlarda güvenlik/kilit ekranı/ yüz tanıma kilidi
mişın kompleyt