theblackhuman
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim ekranın ortasında renkli çok küçük noktalar var normal bakınca belli olmuyor ama detaylı bakınca bide arkaplan siyah olunca baya belli oluyor bu ne olabilir?
Aydemm' Alıntı:Bende de var çözüm bekliyorum bende
Aynen aynısı peki sence yazılımsalmı donanımsalmıAydemm' Alıntı:gökyüzünde yıldızları izliyormuşum gibi oluyor siyah ekranda nokta nokta simliymiş gibi parlıyor+ sarı lekeler var ekran kenarlarında
theblackhuman' Alıntı:Aynen aynısı peki sence yazılımsalmı donanımsalmıAydemm' Alıntı:gökyüzünde yıldızları izliyormuşum gibi oluyor siyah ekranda nokta nokta simliymiş gibi parlıyor+ sarı lekeler var ekran kenarlarında
Aydemm' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:Aynen aynısı peki sence yazılımsalmı donanımsalmıAydemm' Alıntı:gökyüzünde yıldızları izliyormuşum gibi oluyor siyah ekranda nokta nokta simliymiş gibi parlıyor+ sarı lekeler var ekran kenarlarında
Tablet ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu kanımca tableti akşam şarja sokup sabaha kadar beklete beklete oldu. Okuldaki diğer tabletlerde böyle birşeyle karşılaşmadım.
Aydemm' Alıntı:Açıkçası benimki arttı. Resmen tabletin kenarları sarı ve ortasında da galaksi var. Yıldızları izliyorum sanki. Garantiye yollamayı planlıyorum. Düzelirse yazarım.
theblackhuman' Alıntı:Aydemm' Alıntı:Açıkçası benimki arttı. Resmen tabletin kenarları sarı ve ortasında da galaksi var. Yıldızları izliyorum sanki. Garantiye yollamayı planlıyorum. Düzelirse yazarım.
Brnimki çok fazla rahatsız edici değil. Sen garantiye gönder bakalım sonucu benimle paylaşırsan da sevinirim stock rom atmayı unutma
Aydemm' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:Aydemm' Alıntı:Açıkçası benimki arttı. Resmen tabletin kenarları sarı ve ortasında da galaksi var. Yıldızları izliyorum sanki. Garantiye yollamayı planlıyorum. Düzelirse yazarım.
Brnimki çok fazla rahatsız edici değil. Sen garantiye gönder bakalım sonucu benimle paylaşırsan da sevinirim stock rom atmayı unutma
Özellikle siyah ekranda çok belli oluyor. Elbette paylaşırım. Birazdan atıcam. Yardımların için teşekkürler
Aydemm' Alıntı:theblackhuman' Alıntı:Aynen aynısı peki sence yazılımsalmı donanımsalmıAydemm' Alıntı:gökyüzünde yıldızları izliyormuşum gibi oluyor siyah ekranda nokta nokta simliymiş gibi parlıyor+ sarı lekeler var ekran kenarlarında
Tablet ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu kanımca tableti akşam şarja sokup sabaha kadar beklete beklete oldu. Okuldaki diğer tabletlerde böyle birşeyle karşılaşmadım.
theblackhuman' Alıntı:Arkadaşlar benim ekranın ortasında renkli çok küçük noktalar var normal bakınca belli olmuyor ama detaylı bakınca bide arkaplan siyah olunca baya belli oluyor bu ne olabilir?