Selamun Aleykum Arkadaşlar Bugün Size Yeni Cm13 Tabanlı STABİL RR V.5.7.2 Güncel Romunu Paylaşacağım.
Rom Hakkında:
-Android 6.0.1 Marshmallow' dur
-Tam Stabil bir romdur.
-[size=large]CyanogenMod 13[/size] Tabanlıdır.
- Gapps Paketi ROM` Da Mevcuttur.
---------------------------------------------------------------------------
Hatalar:
- Psiphon VPN( Diğerleri çalışıyor.)
Menü Tuşu(Son Uygulamalar):
- Ayarlar/Kişiselleştirme/Tuş Kontrolleri/Menü Tuşu Yazan Yerin Altında Kısa Basıldığında İşlev` e Tıklayın Ve Son Uygulamaları Seçin.
Özellikleri Ve DipNoT:
- CM13 Tabanlı Olduğu İçin Play Store` den Temalar İndirebilirsiniz.
- 2 Tane Kamera Uygulaması Var Sorun Olduğu İçin Değil Etab te Snap Camera` Yı Kullananlar Bilirler. DP` Si Küçük Bende CM13` Ün Kendi Kamerasınıda ekledim İkiside Sorunsuz Video Çekiyor. Fotoğraf Çekiyor.
- Youtube 1080p(Daha yukarı çıkmadım./-_-_-_-_-_-) Film İzleniyor.(Yeşil ekran sorunu yoktur.)Kendi Tarayıcısında Denendi. Chrome` da İzlesek Artık Siz Düşünün 2160p -_-.
- Gereksiz Uygulamaları Silemedim Vaktim Yoktu. Kurduktan sonra twrp den resurexin remix ota yı silin. Sonrada fm radoyu silin. size kalmış isterseniz silmeyin bir şey olmaz. güncelleme gelirse yüklemeyin.
- Kişiselleştirme` den Özelliklerini Etkinleştirebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------
Ekran Görüntüleri:
---------------------------------------------------------------------
Linkler:
Rom: GÜNCEL RR V5.7.2 STABİL ROM
Ses Patch: Ses Patch
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kurulumu:
-TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
-TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden
Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP` Den
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
-Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
-ROM` u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(İnstall) Diyerek Ses Patch(Muhakkak Kurun Harika Bir Şey) Paketinide Flashlayabilirsiniz.
Rom Hakkında:
-Android 6.0.1 Marshmallow' dur
-Tam Stabil bir romdur.
-[size=large]CyanogenMod 13[/size] Tabanlıdır.
- Gapps Paketi ROM` Da Mevcuttur.
Hatalar:
- Psiphon VPN( Diğerleri çalışıyor.)
Menü Tuşu(Son Uygulamalar):
- Ayarlar/Kişiselleştirme/Tuş Kontrolleri/Menü Tuşu Yazan Yerin Altında Kısa Basıldığında İşlev` e Tıklayın Ve Son Uygulamaları Seçin.
Özellikleri Ve DipNoT:
- CM13 Tabanlı Olduğu İçin Play Store` den Temalar İndirebilirsiniz.
- 2 Tane Kamera Uygulaması Var Sorun Olduğu İçin Değil Etab te Snap Camera` Yı Kullananlar Bilirler. DP` Si Küçük Bende CM13` Ün Kendi Kamerasınıda ekledim İkiside Sorunsuz Video Çekiyor. Fotoğraf Çekiyor.
- Youtube 1080p(Daha yukarı çıkmadım./-_-_-_-_-_-) Film İzleniyor.(Yeşil ekran sorunu yoktur.)Kendi Tarayıcısında Denendi. Chrome` da İzlesek Artık Siz Düşünün 2160p -_-.
- Gereksiz Uygulamaları Silemedim Vaktim Yoktu. Kurduktan sonra twrp den resurexin remix ota yı silin. Sonrada fm radoyu silin. size kalmış isterseniz silmeyin bir şey olmaz. güncelleme gelirse yüklemeyin.
- Kişiselleştirme` den Özelliklerini Etkinleştirebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------
Ekran Görüntüleri:
---------------------------------------------------------------------
Linkler:
Rom: GÜNCEL RR V5.7.2 STABİL ROM
Ses Patch: Ses Patch
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kurulumu:
-TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
-TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden
Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP` Den
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
-Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
-ROM` u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(İnstall) Diyerek Ses Patch(Muhakkak Kurun Harika Bir Şey) Paketinide Flashlayabilirsiniz.
Son düzenleme: